Wie zijn wij?

Printervriendelijke versiePrintervriendelijke versieBunga Melati / Melati Dua
Wij zijn Erik en Reinier Reijnen en eigenaar van resp. brasserie Indonesia Melati Dua en Indonesisch restaurant Bunga Melati. Onze ouders begonnen in de zomer van 1981 een afhaalcentrum van Indonesische gerechten: Bunga Melati. Korte tijd later is daar een restaurant bijgekomen wat ondertussen door menig Nederlandse fijnproever is bezocht. We hebben in 1997 in winkelcentrum Heyhoef in Tilburg brasserie Melati Dua geopend. In 2002 hebben we het bedrijf van onze ouders overgenomen.

Bib Gourmands
We staan met Bunga Melati al vele jaren in de Michelingids met de vermelding Bib Gourmand. Ieder jaar worden we opnieuw beoordeeld. De vermelding betekent dat we kwalitatief goed eten aanbieden voor een betaalbare prijs. De Bib Gourmand is een groot compliment voor onze medewerkers. Bovendien is het prachtige reclame voor ons dat we in Nederland tot het exclusieve groepje van ongeveer 100 restaurants met zo'n vermelding horen.

Indonesische catering
Sinds vele jaren verzorgen wij catering voor zowel particulieren en bedrijven. Aan huis, op het bedrijf, in de buurt (Tilburg of Breda) of op iedere andere locatie door heel Nederland. We bezorgen regelmatig in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam, onze catering blijft prima op temperatuur. Vanaf 15 tot 2000 personen, volledig gedecoreerde kramen, met of zonder bediening, het kan allemaal verzorgd worden door ons. Via deze website is het mogelijk om in twee minuten volledig vrijblijvend een offerte te maken zodat u kunt ervaren dat goed en niet duur, prima bij elkaar passen.Bunga Melati Catering

Bunga Melati Restaurant Indonesia
Oude Rielseweg 2
5131 NR Alphen NB

Melati Dua Brasserie Indonesia
WinkelcentrumHeyhoef Heyhoefpromenade 55
5043 RA Tilburg
Catering bestellen: 013-5713042 (contactpersoon: Erik Reijnen)

Wij zijn iedere dag geopend met uizondering van 31 december.

KVK: 18027374 en KVK: 18047966